به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد فاضل لنکرانی ، پیش از ظهر امروز طی سخنانی در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی دانشگاه قم که در تالار شهید بهشتی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن دهه کرامت اظهار داشت: حوزه های علمیه، دانشگاه ها، مردم و رسانه ها باید همگی توجه بیشتری به کریمه اهل بیت (ع) داشته باشند تا ما از این وجود مقدس در مسایل علمی و معنوی ، استفاده بیشتری ببریم.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در ادامه با اشاره به ماجرای اهانت اخیر به پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: در یک برهه زمانی برای تخریب دین و مقدسات، کتاب نوشته می شد اما امروز از طریق مراکز فیلم سازی دنیا ، پروژه تخریب دین دنبال می شود.
وی افزود: البته در گذشته دشمن از طریق راه های دیگر همچون نفوذ در حوزه های علمیه و دانشگاه ها نیز وارد می شد و همین اهداف شوم را پیگیری می کرد.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) همچنین با اشاره به این که دشمنان برای از بین بردن دین به دنبال تقدس زدایی هستند، ابراز داشت: پیامبر عظیم الشان ما یک موجود مقدس است و قداست ایشان به حدی است که کسی در حضور ایشان حق ندارد بلند صحبت کند و این که نطق ایشان به منزله وحی می باشد.
وی یادآور شد: قبل از پیروزی انقلاب می گفتند که "دین افیون توده هاست" اما وقتی دیدند که با پیروزی انقلاب اسلامی، دین به صورت جامع عرضه شده است، به سراغ دستورات اسلامی رفته و در این باره شبهه ایجاد کردند.
حجت الاسلام و المسلمین فاضل لنکرانی گفت: به همین خاطر است که می بینیم چندین سال است که درباره حجاب که یک امر واضح و ضروری است و قرآن بر آن تصریح دارد، شبهه برای زنان ایجاد میکنند که مثلا در قرآن نیامده که زن باید حجاب داشته باشد.
وی افزود: این در حالی است که بر اساس آیات قرآنی، حجاب یک اصل دایمی است که تا قیامت باید به آن توجه و اهتمام داشت.
وی در ادامه با اشاره به این که دشمن سه محور قرآن ، پیامبر و دستورات دینی را مورد هجمه شدید خود قرار داده است، بیان داشت: زمانی می گفتند که دین باید عرفی باشد تا به این وسیله حلال خدا را حرام و حرام خدا را حلال کرده و هر روز گوشه ای از دین را بزنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: البته ارزش دین، فقه و اجتهاد ما به این است که قدرت پاسخگویی به هر مساله جدیدی را در هر زمانی داراست به عنوان مثال درباره مساله شبیه سازی ، قوی ترین و دقیق ترین مقالات علمی در همین حوزه علمیه قم و از سوی فقها و فضلای حوزه نگاشته شده است.
وی با بیان این که امروزه دشمنان از طریق فیلم و ابزارهای هنری، مسایل اسلامی همچون بحث حجاب، عصمت انبیا، ارتداد و ... را زیر سوال برده و درباره آن ها شبهه ایجاد می کنند، اظهار داشت: در همین قضیه فیلم موهن همه ما اعم از حوزه و دانشگاه و رسانه ها و ... باید هوشیار باشیم و این طور فکر نکنیم که حالا یک نفر در یک گوشه ای یک فیلمی ساخته و خیلی اهمیت ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین فاضل خاطرنشان کرد: در ماجرای سلمان رشدی ، امام خمینی (ره) محکم ایستادند و فتوای قتل را صادر کردند؛ هر چند برخی ها پس از ارتحال امام می خواستند که این حکم از میان برداشته شود و متاسفانه هم از جهت دیپلماسی نیز در این باره کارهایی صورت گرفت.
وی اضافه کرد: در همان ایام مرحوم آیتاللهالعظمی فاضللنکرانی اطلاعیه صادر کردند و تاکید نمودند که اگر حتی امام (ره) نیز زنده بودند، حق نداشت که این حکم را لغو کنند، چرا که حکمی الهی بوده است.
این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این که دشمنان می خواهند بگویند که انبیا، افراد عادی بوده اند که امیال شهوانی و هواپرستانه داشته اند، گفت: امروز در آمریکا، فیلم های زیادی برای تخریب وجهه انبیا ساخته می شود که همین اهداف را دنبال می کند.
وی افزود: البته کسی مخالف این نیست که درباره مباحثی چون حجاب، ارتداد، عصمت انبیا و ... نشست هایی برگزار شود بلکه این ها خوب است اما مساله آن است که ما باید نسبت به اسلام و دفاع از احکام اسلامی محکم و ثابت قدم باشیم.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با بیان این که قرآن، انبیا را به عنوان افراد مقدس و معصوم مطرح کرده است، گفت: مراقب باشیم که از این بزرگواران تقدس زدایی نشود و ما باید مقابل این جریانات شیطانی بایستیم.
حجتالاسلام و المسلمین فاضل با اشاره به این که ما خبرهایی داریم مبنی بر این که در حال ساخت فیلم از رمان های سلمان رشدی هستند، اظهار داشت: در قضیه اخیر ارتداد که مطرح شد، تلویزیون های بیگانه حملات شدیدی علیه مساله ارتداد انجام دادند و حال آن که متاسفانه رسانه ما آن طور که باید و شاید وارد عمل نشد تا جواب آنها را بدهد.
وی با اشاره به اهتمام بزرگان حوزه در ایجاد دانشگاه قم به عنوان مرکز علمی غنی در حوزه معارف اسلامی گفت: مرحوم آیتالله العظمی فاضل لنکرانی در کنار بزرگانی چون مرحوم آیت الله قاضی و دیگر بزرگان ، وقت زیادی برای تاسیس این دانشگاه گذاشتند و ما امیدواریم که این مجموعه عظیم همچنان در خدمت علم و انقلاب باشند.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به این که استاد و معلم، جزو باسخاوت ترین افراد جامعه هستند، ابراز داشت: بر اساس روایت، پس از خدا و پیامبر(ص) ، سخاوتمندترین مردم کسی است که علمی را می آموزد و بعد آن را منتشر می کند.
وی خاطرنشان کرد: روایتی از رسول اکرم (ص) وجود دارد مبنی بر این که اگر در کنار ازدیاد علم، ازدیاد هدایت و معنویت نباشد، به میزان زیاد شدن علم انسان، او از خدا دورتر می شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین افزود: در علم آموزی باید به معنویت توجه ویژه داشت چرا که علم بدون تقوا، برای انسان حجاب و دورکننده از خدا می شود.
وی گفت: تنها علم دین نیست که به خدا ختم می شود بلکه منشا همه علوم عالم، پروردگار متعال است و اساتید و دانشجویان و علم آموزان باید به این حقیقت توجه داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین فاضل لنکرانی یادآور شد: ما هر چقدر در علم پیش می رویم، اگر واقعا شاکر باشیم باید خشیت مان نسبت به خداوند بیشتر شود و اساسا هر عالمی باید خشیت از خدا داشته باشد.